Vingaver

Glæd dine medarbejder, kunder og samarbejdspartnere med unikke vingaver

Vingaver er den perfekte gave at glæde medarbejdere, kunder, gæster og samarbejdspartnere med.

Uanset om du er til rødvin, hvidvin, rosé, portvin eller noget helt andet - så hjælper vi dig gerne med at finde eller sammensætte den perfekte vingave!
Hos Pleasure Wine i Jelling finder du et stort udvalg af af vingaver, som passer perfekt til enhver anledning. Vi har beliggenhed i Jelling og henvender os primært til virksomheder, forhandler og grossister, samt hotel og restaurationsbranchen. 

Eksklusive vingaver til enhver smag i alle prisklasser 

Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor alle typer af vin, og vi ved derfor lige præcis, hvordan en god vin skal være.

Med egen vinimport fra erfarne vinproducenter over hele verden, sikrer vi os kvalitets vine, der passer til enhver anledning. Vi tilbyder også helt specielle og eksklusive vine, der ikke er til at finde på ethvert gadehjørne. 
Hos Pleasure Wine er vi specialister i vingaver med smagfulde vine og portvine. Vi sammensætter altid nøje vingaverne, ud fra specielle vine i høj kvalitet, til rigtig gode priser.

Hos os får du et stort sortiment af lækre vingaver, i forskellige varianter og i alle prisklasser, så der er lidt for enhver smag.
Når du køber en vingave hos Pleasure Wine, sørger vi altid for, at den er pakket flot ind i eksklusivt emballage - så den ser indbydende ud, og er klar til at blive givet som gave.
Ønsker du at have lidt mere indflydelse på vingaven? - Så er der er også mulighed for, selv at sammensætte din helt egen vingave, med dit foretrukne udvalg af vine fra vores attraktive vinsortiment.

Gør gaven unik - Personlige vingaver skræddersyet til dig

Når du ønsker at give mere end bare en flaske vin – når du vil give en oplevelse, et minde, og et strejf af personlighed, er vores personlige vingaver den ultimative løsning. Vi tror på, at en gave skal afspejle både modtagerens smag og afsenderens omhu, og det er netop, hvad vores personlige vingavekoncept handler om.

Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum, eller bare en gestus af venskab, er vores personlige vingaver skabt til at imødekomme enhver anledning. Giv noget mere end blot en gave – giv en skræddersyet oplevelse, der vil blive husket og værdsat.

Få et godt tilbud på unikke vingaver i dag 

Som din vinforhandler hjælper vi dig med at finde den perfekte vingave, vin eller portvin. Har du spørgsmål, brug for kompetent rådgivning eller ønsker du at få et godt tilbud - så kontakt os gerne på tlf: +45 23 30 18 93 eller mail: mail@pleasurewine.dk

Pleasure Wine har beliggenhed i Jelling nær Vejle, men vi kører ofte i Nordvest Fyn, Syd- og Sønderjylland. 

Ring og få et tilbud i dag

 

Pleasure Wine v/Gert Petersen

Adresse: Højager 91, 7300 Jelling

Tlf: 23 30 18 93

E-mail: mail@pleasurewine.dk

CVR: 21476781

Bank: Reg. nr. 9347, Konto nr. 2240121924

Privatlivspolitik

Cookiepolitik