Portvin

God portvin - Få kvalitets portvin til skarpe priser i Jelling nær Vejle

Mange forbinder den smukke mørkerøde portvin, med en klassisk drik man får til juleaften. Men den fås i mange afskygninger, også flere, der passer til andre anledninger end blot til risalamanden juleaften. 

Så leder du efter en traditionel lækker portvin, eller måske en en helt anden spændende portvinstype? Så er du kommet til det helt rette sted!

Pleasure Wine i Jelling er en erfaren vinforhandler, der tilbyder alle portvinstyper i høj kvalitet til rigtig gode priser. Vi har mange års ekspertise og får nøje udvalgte vine og portvine fra egen vinimport fra kvalitetsbevidste samarbejdspartnere over hele verden. Vi henvender os primært til forhandlere, virksomheder og hotel- og restaurationsbranchen.

Pleasure Wine tilbyder alle portvinstyper

Mange forbinder portvin med de populære Tawny og Ruby portvinstyper. Der findes dog også andre portvinstyper, heriblandt hvid og rosé portvin.

Hos Pleasure Wine har vi et stort sortiment, og tilbyder alle former for portvin, i alle prisklasser. Vi tilbyder også helt specielle og unikke portvine og vine, som ikke er til at finde på ethvert gadehjørne. Vi har noget for enhver smag og anledning, og hjælper gerne med kompetent rådgivning, til at finde den helt rette portvin, vin eller vingave.

Holdbarhed på portvine

Holdbarheden på portvine varierer alt efter hvilke typer og alder vinen har. Det gælder umiddelbart også holdbarheden for åbnede portvine. Når den åbnes, iltes den og aromastofferne forsvinder gradvist - hvilket betyder, at de fleste portvine bør nydes indenfor en uges tid - dog kan andre opbevares på køl i flere uger.

Serveringstemperatur på portvine

Et godt glas portvin bør serveres i den rette temperatur, for at få den maksimale smagsoplevelse. De fleste portvine bør som udgangspunkt blive serveret let afkølet ved ca. 11-14 grader, og altså ikke stuetemperatur eller direkte fra køleskabet. Det kan dog variere fra flaske til flaske.

Få et godt tilbud på portvine i Jelling 

Ønsker du at finde en eller flere gode portvine - så tilbyder høj kvalitet til særdeles gode priser.

Vi giver gerne et godt tilbud eller professionel vejledning, til at finde den helt rette portvin til anledningen. 

Ring og få en god snak eller et godt tilbud på tlf: +45 23 30 18 93 eller mail: mail@pleasurewine.dk 

Ring og få et tilbud i dag

Pleasure Wine v/Gert Petersen

Adresse: Højager 91, 7300 Jelling

Tlf: 23 30 18 93

E-mail: mail@pleasurewine.dk

CVR: 21476781

Bank: Reg. nr. 9347, Konto nr. 2240121924

Privatlivspolitik

Cookiepolitik